ΤΑΜΑΡΙ: "Κάποια άτομα μου έχουν μιλήσει για μεταγραφή"

Close

Διαρκώς στο επίκεντρο ο Μούσα Αλ-Τάμαρι. Δεκάδες τα δημοσιεύματα καθημερινά και πολλά τα ΜΜΕ που επικοινωνούν με τον μικρό για μια δήλωση. Δεν αποτελεί εξαίρεση η επίσημη ιστοσελίδα του Ασιατικού Κυπέλλου που κάνει ειδική αναφορά στον ακραίο του ΑΠΟΕΛ με τίτλο "Ο Αλ-Τάμαρι λάμπει για την Ιορδανία".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Γίνεται αναφορά στο γκολ και τις δυο ασίστ που έχει στα πρώτα δυο παιχνίδια και στο πόσο σημαντικός ήταν για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του.

Φιλοξενείται και σύντομη δήλωση από τον Μούσα... "Κάναμε μια καλή αρχή με τις νίκες απέναντι σε Αυστραλία και Συρία. Αυτό είναι καλό για όλους τους παίκτες για το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους της Ιορδανίας κάτι για το οποίο να χαμογελάνε. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας".

Ρωτήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και για το ενδεχόμενο μεταγραφής: "Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην διοργάνωση αλλά κάποια άτομα μου έχουν μιλήσει σχετικά με το να πάω σε έναν άλλο σύλλογο. Η Φιορεντίνα έκανε μια πρόταση και ελπίζω μια μέρα να γίνω ένας παγκοσμίως γνωστός ποδοσφαιριστής"