Με φουλ ψυχολογία για την 6η σερί νίκη

Την 6η σερί νίκη κυνηγάει το ΑΠΟΕΛ του Τόνυ Κωνσταντινίδη. Διαβάστε μέσα από το δελτίο τύπου του Σωματείου όλα τα νέα των "γαλαζοκιτρίνων".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Αναλυτικά:

Να συνεχίσει τη νικηφόρα και ανοδική του πορεία στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 16:00.

Η ομάδα του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τον Κεραυνό στο Στρόβολο και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της σε 5 παιχνίδια. Το γεγονός αυτό ανέβασε ψυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στη 2η θέση με 19 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από τον προηγούμενο αντίπαλο της, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, απέναντι στην ΑΕΚ (16/01).

Σήμερα, κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησε το σερί αυτό, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν και αισιοδοξούν να το επεκτείνουν και να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.