ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Δίκαιη νίκη, ο Τέτι κοιτάζει κάποιους παίκτες"

Διαβάστε όσα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση… 

“Είναι από εκείνα τα παιχνίδια τα οποία το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που προηγηθήκαμε στο σκορ, η Ανόρθωση κέρδισε τον χώρο του κέντρου εξού και είχε μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής. Εμείς είχαμε δείγματα μη σωστής προσοχής και απροσεξίας με κάποια αβίαστα λάθη. Στο δεύτερο μέρος μετά το 2-0 κυριαρχήσαμε πλήρως. Πετύχαμε γρήγορα κι΄ένα τρίτο γκολ και διαχειριστήκαμε την συνέχεια. Είναι μια δίκαιη νίκη που μας αφήνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα δούμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό”

“Ξέραμε ότι θα είναι μια βδομάδα αρκετά δύσκολη με ψηλά εμπόδια. Πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Όταν είσαι στην κορυφή δεν πρέπει να αφήνεις το μυαλό σου να κάνει εκπτώσεις. Πρέπει να έχουμε την προσήλωση μας 100% αν θέλουμε να είμαστε στην κορυφή”

Για τις μεταγραφές: “Θα περιμένουμε τον κύριο Τέτι ο οποίος μας έχει ενημερώσει ότι κοιτάζει κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν μπαίνουμε στην λογική της βιασύνης. Η προτεραιότητα μας είναι ο επιθετικός" 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ