FOXSPORTS για Μούσα: Θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή/Η Φιορεντίνα δεν είναι... Γιουβέντους

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι και η Εθνική Ιορδανίας κλέβουν την παράσταση στο Ασιατικό Κύπελλο Εθνών. Για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ασχολείται η ιστοσελίδα "FOXSPORTSASIA" και με τίτλο "Πως ο Μούσα θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή της Ιορδανίας".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Διαβάστε τα σημαντικότερα κομμάτια του αφιερώματος:

  • Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Asian Cup να είναι η Ιορδανία. Ένας παίκτης της που ξεχωρίζει είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι που μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ιορδανικού ποδοσφαίρου.
  • Η Φιορεντίνα έχει διαφορετική πολιτική από αυτών της Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους. Δεν πάει για τα μεγάλα ονόματα, προσεγγίζει άγνωστους ποδοσφαιριστές με τεράστιες δυνατότητες.
  • Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Μούσα είναι ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Ιορδανία.
  • Ο Μούσα μπορεί να είναι άγνωστο όνομα στην Ευρώπη αλλά στην χώρα του είναι Εθνικός ήρωας. Και έχει συνεχή σχέση με την Φιορεντίνα.
  • Η μετάβαση του στην Κύπρο είχε πολλές νέες προκλήσεις. Ο 21χρονος βρέθηκε σε εντελώς άγνωστο περιβάλλον και πολλοί παίκτες ίσως θα κατέρρεαν.
  • Ο Μούσα είναι στην κατηγορία παικτών με "ειδικό ταλέντο".
  • Ο Τόμι Ορ που έπαιξε στο ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός. "Στην Κύπρο φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης. Είναι πολύ άμεσος, πολύ γρήγορος αλλά ποτέ δεν κάνει τίποτα με το δεξί του πόδι".

Στην τελευταία παράγραφο του αφιερώματος φιλοξενούνται δηλώσεις του Τάμαρι- "Πρέπει να καταλάβετε πως πριν από κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ μου στέλνουν μηνύματα και με καλούν να κερδίσω και να σκοράρω. Δεν είναι συνηθισμένο πράγμα, αισθάνομαι πως έχω την ευθύνη και πρέπει να είμαι παράδειγμα για τους νέους. Ελπίζω να πετύχω για αυτούς".