ΑΠΟΕΛ/Στην Λεμεσό για την 10η σερί

Ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Λεμεσό χωρίς προβλήματα το ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal. 

Οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λευκωσίας στοχεύουν στην 10η σερί νίκη για να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Διαβάστε όλα τα νέα του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ...

Στη Λεμεσό για να κερδίσει την ΑΕΛ και να πανηγυρίσει τη 10η σερί νίκη του θα ταξιδέψει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι εντάσσεται στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal και θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:00.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, 3 περισσότερους από τη 2η Ομόνοια, αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Οι γαλαζοκίτρινοι του κ. Γιάννου Μυλωνά στοχεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και να αποκομίσουν το πλεονέκτημα έδρας σε όλους τους γύρους της επόμενης φάσης.

Απομένουν λίγα ακόμη εμπόδια για να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος και το σημερινό θεωρείται υψηλό. Η ομάδα μας πάει συγκεντρωμένα και παθιασμένα στη Λεμεσό για να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΛ και να επιστρέψει στη Λευκωσία με το σημαντικό τρίποντο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.