To "89" είναι το πρώτο ΤΕΣΤ του ΤΕΤΙ

Μετά την επιλογή του Πάολο Τραμεντζάνι από τον Ντομένικο Τέτι ήρθε και η πρώτη μεταγραφή του Ιταλού όσον αφορά το ρόστερ...

Ο Ποδοσφαιρικός Διευθυντής των πρωταθλητών ανέλαβε τα καθήκοντα του στις 7 Οκτωβρίου και έκτοτε το ΑΠΟΕΛ μπήκε σε μια νέα εποχή.

Ο Ιταλικός τρόπος ζωής μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα όλων στον «Pari Match Αρχάγγελο» και το ΑΠΟΕΛ υπό την καθοδήγηση των Τραμεντζάνι-Τέτι πάει από το καλό στο… καλύτερο. Όλα έχουν αλλάξει, οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα πάνω τους, ακόμη και το προσωπικό στο προπονητικό βλέπει τις αλλαγές που εφάρμοσαν οι Ιταλοί.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Τέτι πήρε την πρώτη του (σημαντική) απόφαση όσον αφορά τις μεταγραφές, αυτή του επιθετικού που τόσο χρειαζόταν η ομάδα. Ο Roman Bezjak είναι ο εκλεκτός του 42χρονου Διευθυντή.

Πρόκειται για μια μελετημένη κίνηση, με τον Τέτι να την ξεψαχνίζει αρκετά και ευελπιστεί πως θα αποδειχθεί ως μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ μεταγραφή. Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής να δώσει αυτά που χρειάζεται η τεχνική ηγεσία και να δώσει λύσεις-γκολ στην ομάδα. Να απαντήσει στο γήπεδο και να δικαιώσει αυτόν που τον εμπιστεύτηκε.

Πλέον μετά την μεταγραφή του Bezjak, ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ κοιτάζει για το που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση το ρόστερ και με τις εισηγήσεις του Τραμεντζάνι σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.