Με απόλυτη σοβαρότητα για καθαρή νίκη

Ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση:

Με ξεκάθαρο στόχο την καθαρή νίκη θα μεταβεί στα Λατσιά η πετοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Σωτήρης Μέσσιος» στις 20:00.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Στα χαρτιά το μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα μας, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστεί με απόλυτη σοβαρότητα για να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι ενισχύθηκαν με τον Κολομβιανό πρώην πετοσφαιριστή μας Νίκολας Μοσκέρα (αγωνίστηκε την περίοδο 2013–14) για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του κ. Λοΐζου Λοΐζου δεν δικαιούται να σκέφτεται απώλειες, αφού πρέπει το συντομότερο να σφραγίσει τη παρουσία της στα πλέι οφ και ακόμη καλύτερα να μπει σ’ αυτά από την 3η θέση.

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο Τόμας Χάλαντα, ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδα με ίωση και έχασε προπονήσεις.