Στη Λεμεσό με διπλό… ΚΙΝΗΤΡΟ!

Το ΑΠΟΕΛ πάει με… φόρα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, καθώς μετράει 8 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ψυχολογία είναι στο ζενίθ και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι στο Τσίρειο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Είναι ένα ματς που μπορεί να προσφέρει πολλαπλά κέρδη στην ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι, εάν και εφόσον πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με νίκη επί της ΑΕΛ μεγαλώνει τις αποστάσεις από τη δεύτερη θέση καθώς το +1 θα γίνει +4. Ταυτόχρονα, σε ενδεχόμενο επιτυχίας το ΑΠΟΕΛ κάνει αποφασιστικό βήμα για να τερματίσει στην 1η θέση με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Ιταλού τεχνικού θα έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Αλκή, Πάφο FC, ΕΝΠ (εκτός), ΑΕΚ και Απόλλωνα (εκτός). Δεν το λες εύκολο πρόγραμμα, αλλά μπορεί μέσα από αυτό το σετ των αγώνων το ΑΠΟΕΛ να εισέλθει στη β΄ φάση από θέση ισχύος. 

Δεν περιμένει εύκολη αποστολή το ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, αλλά έχει όλα τα φόντα να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο. Η ΑΕΛ ήταν και ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετώπισε η ομάδα με τον Τραμεντζάνι στον πάγκο της (0-0). Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.