Οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πήγαν water polo

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο κολυμβητήριο Λευκωσίας και έσπρωξαν την ομάδα τους προς την νίκη απέναντι στη Μέσα Γειτονιά στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Η ενημέρωση από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ με την υποστήριξη του κόσμου του κέρδισε στο κολυμβητήριο Λευκωσίας τη Μέσα Γειτονιά με 18-10 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μπαγλατζής πέτυχε 6 τέρματα και ο Νικολάου 5. Την επόμενη αγωνιστική 02 Φεβρουαρίου οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του κ. Κυθρεώτη μετά την 1η περίοδο, όπου το σκορ ήταν 3-3, κυριάρχησε στην πισίνα και σταδιακά ανέβαζε το προβάδισμα της. Η 2η περίοδος έληξε 7-5 και η ακόλουθη 11-7. Στο τελευταίο 8λεπτο οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες ήταν πολύ παραγωγικοί, πέτυχαν 7 τέρματα, δέχθηκαν 3 και πανηγύρισαν την 5η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, με 18-10.

ΤΑ ΟΧΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 7-5, 11-7, 18-10

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης): Βασιλείου Α., Αλκιβιάδης (2), Λοΐζου, Κοτζιάπασιης, Σωτηρίου, Μήλας (2), Θεοφανίδης, Μελής (1), Μπαγλατζής (6), Νικολάου (5), Σεκι (1), Βασιλείου Κ. (1), Θεοδώρου.