ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: ''Το 1-0 αποδείχθηκε κομβικό''

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος  μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. 

''Αλίμονο, έπαιζαν οι δύο ομάδες που προπορεύονται στον πίνακα της βαθμολογίας. Αν θυμηθούμε και το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, παρά την όποια βελτίωση κάναμε, θεωρώ ότι μέχρι να πετύχουμε το γκολ ήταν καθρέφτης εκείνου του αγώνα από την άποψη ότι ήταν ένα παιχνίδι κυρίως τακτικής. Οι δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ προσηλωμένες σε ό,τι αφορά τον τακτικό προσανατολισμό και γι’ αυτό δεν είχε και πολλές ευκαιρίες ο αγώνας. Το 1-0 αποδείχθηκε κομβικό θα έλεγα όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα. Εκείνη την στιγμή είχαμε την υπεροχή και δημιουργήσαμε μια δυναμική αλλά δυστυχώς την χάσαμε από δική μας ευθύνη ουσιαστικά αφού η ΑΕΛ ισορρόπησε μετά την κόκκινη κάρτα. Ήταν λογικό να μας βάλει πίεση όμως τελικά καταφέραμε να κρατήσουμε και να πάρουμε αυτό το πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το ζητούμενο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι από τα παιχνίδια που κοιτάζεις μόνο το βαθμολογικό κέρδος.  Πλέον έχουμε ανοίξει τη διαφορά από την κορυφή αλλά μόλις έχουμε περάσει τα μισά. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη''. 

Για το αν η ομάδα υστέρησε σε ό,τι αφορά την απόδοση είπε: ''Όταν κερδίζεις σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα υστέρησε. Δεν είναι ένα παιχνίδι το οποίο ξεχώρισε από τις πάρα πολλές ευκαιρίες ή για το γεγονός ότι μια ομάδα ήταν καλύτερη από την άλλη. Ήταν πάρα πολύ ισορροπημένο θα έλεγα το παιχνίδι και χωρίς ευκαιρίες. Από κει και πέρα μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες (σ.σ μια διπλή ευκαιρία) στο τέλος για να μην κρατήσουμε την αγωνία μέχρι το τέλος. Δεν τα καταφέραμε όμως τέλος καλό, όλα καλά''.  

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ