Το ΑΠΟΕΛ τίμησε τον Μάρκο Δράκο

Ενημέρωση από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ για την δράση του τμήματος Δρομέων τις προηγούμενες μέρες...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Με αρκετές διακρίσεις συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ σε Λευκωσία και Περβόλια, το περασμένο σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου.

Αγώνας εις μνήμη του Μάρκου Δράκου (Σάββατο)

Τον ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ Μάρκο Δράκο τίμησε και φέτος το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ στον ετήσιο αγώνα απόστασης 5 χλμ που πραγματοποιείται εις μνήμη του αείμνηστου αγωνιστή. Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους αγώνες που διεξάγονται στην Κύπρο και διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Σ.Ε.Κ. σε συνεργασία με το σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου».

Οι αθλητές μας είχαν εξαιρετική παρουσία, με τους περισσότερους να διακρίνονται στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

22ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος – Περβόλια Λάρνακας (Κυριακή)

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο που διεξήχθη στα Περβόλια της Λάρνακας και διοργανώθηκε από το σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου».

Οι αθλητές μας είχαν πολύ καλή παρουσία, με αρκετούς απ’ αυτούς να διακρίνονται.

Επόμενος Αγώνας

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου οι δρομείς θα βρίσκονται στον Όλυμπο. Ο αθλητής μας Αντώνης Χατζησάββας θα τρέξει στο αγώνα «Ρογκάς» που αποτελεί ένα πείραμα στην καρδιά του χειμώνα, με απρόβλεπτες συνθήκες καιρού και πεδίου! Με αρχή και τέλος το Λάκκο του Λιτοχώρου, η διαδρομή του περιτρέχει από ιστορικά μονοπάτια και τις δυο πλευρές του φαραγγιού του Ενιπέα, χαρίζοντας στους αθλητές μοναδικές εικόνες από την καρδιά του Ολύμπου. Ο «Ρογκάς» γίνεται μέρες της γιορτής του "Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω" (τέλη Ιανουαρίου) και η συμμετοχή σ’ αυτόν προβλέπει κριτήρια μέτριας δυσκολίας και σίγουρα απαιτητική προετοιμασία και εξοπλισμό!

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners».