Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Ρέζα...

Στις 8 Ιανουαρίου κάναμε εκτενή αναφορά στον Ρέζα Γκουτσανεχάντ και την... προοπτική του στο ΑΠΟΕΛ. Είχαμε σημειώσει τότε πως "Η τεχνική ηγεσία δεν τον εμπιστεύεται (αγωνιστικά). Αυτό είναι ολοφάνερο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, άλλωστε οι συμμετοχές είναι καταγραμμένες".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ στα οποία ο Ρέζα όχι μόνο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά ήταν και εκτός αποστολής. Σχεδόν μόνιμα στην κερκίδα ο Ιρανός το τελευταίο διάστημα. Έχει να παίξει από τις 2 Ιανουαρίου όταν ήταν βασικός στο κύπελλο με τη Δόξα (έγινε αλλαγή στο 60').

Εκτός του ότι ο Τραμεντζάνι δεν τον εμπιστεύεται, πλέον στο ρόστερ προστέθηκε και ο Μπέζιακ.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλος... δρόμος από το να βρεθεί κάποια λύση που να εξυπηρετεί και τις δυο πλευρές και ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει. Η κατάσταση δεν είναι προς όφελος ούτε του ΑΠΟΕΛ, ούτε του Ιρανού και απομένουν ακόμα 9 μέρες για να βρεθεί η κατάλληλη λύση.