Το στόρι της... φάσης είχε χαρούμενο τέλος (φώτο)

Το 1-0 αποτελεί πάντοτε ένα πολύ ρευστό αποτέλεσμα. Κι΄αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις. 

Το 1-0 θα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολα 2-0 στο 90+1 της αναμέτρησης στη Λεμεσό κι΄ενώ οι δύο ομάδες θα είχαν ακόμα τρία λεπτά παιχνιδιού. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Στην κλασική όμως ευκαιρία που παρουσιάστηκε ο Γιώργος Εφραίμ ήταν άστοχος στέλνοντας την μπάλα έξω και παρατείνοντας τη αγωνία των φίλων του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκαν στο Τσίρειο κι΄αυτών που παρακολουθούσαν από την τηλεόραση το παιχνίδι. 

Ο Αρτυματάς ήταν ο παίκτης που βρέθηκε σε σημείο βολής εντός της περιοχής όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά της η μπάλα έφτασε στο σημείο που ήταν ο Εφραίμ και ο Σόoυζα.

Οι δύο τους έκαναν αρχικά κίνηση προς την μπάλα με το Βραζιλιάνο στο τέλος να διστάζει αφήνοντας τον Εφραίμ να τελειώσει την φάση. Ο δεύτερος όμως ήταν άστοχος κι΄έτσι η ευκαιρία έκανε φτερά. 

Εφραίμ και Σόουζα τα είπαν για λίγα δευτερόλεπτα για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε και ακολούθως γύρισαν στην άμυνα. 

Μετά το τέλος του αγώνα τα ξαναείπαν ανάλαφροι και χαμογελαστοί.