Όπως παίζει (ΑΠΟΕΛ) εδώ και 60 μέρες...

Όταν στις 24 Νοεμβρίου το ΑΠΟΕΛ έχανε με 1-0 στην «Αρένα» από την ΑΕΚ, ελάχιστοι έως καθόλου θα πόνταραν σε αλάνθαστο σερί των «γαλαζοκιτρίνων». Δύο μήνες και κάτι μετά, το ΑΠΟΕΛ μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επόμενος στόχος; Νίκη επί της Αλκής.

Η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι είναι πανέτοιμη να πετύχει τη δέκατη σερί νίκη. Θεωρητικά το ΑΠΟΕΛ είναι το ισχυρό φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες απουσιάζουν και ποιες θα είναι οι επιλογές του Ιταλού κόουτς, τίποτα δεν αλλάζει και η συνταγή παραμένει η ίδια. Με πάθος και αποφασιστικότητα για τους τρεις βαθμούς. Να κάνουν αυτό που κάνουν τις τελευταίες 60 μέρες και εύκολα ή δύσκολα θα προσθέσουν στο ενεργητικό τους ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Απόλλωνας και ΑΕΛ που ακολουθούν στη βαθμολογία κέρδισαν, ως εκ τούτου το ΑΠΟΕΛ θέλει να επαναφέρει τη διαφορά στο +4 και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την... πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αν και Δεύτερα, οι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν σημαντικό αριθμό υποστηρικτών στο ΓΣΠ, τηρουμένων των αναλογιών.