Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Το φουτσαλικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στο θεσμό του κυπέλλου και να κλείσει θέση στους "4".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Η ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ

"Να συνεχίσει νικηφόρα και στο θεσμό του κυπέλλου Futsal είναι ο μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών για την προημιτελική φάση. Το παιχνίδι είναι μονό και θα διεξαχθεί στο Λύκειο Λατσιών στις 20:30.

Η ομάδα μας έχει αδιαπραγμάτευτο στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και θα πάει στο γήπεδο του αντιπάλου για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της. Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι μονό και τα λάθη απαγορεύονται, οι γαλαζοκίτρινοι θα το προσεγγίσουν με απόλυτη σοβαρότητα για να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Όπως έκαναν στα 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος, όταν κέρδισαν με 2-6 και 9-5.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα".