Η αγκαλιά στον Πετεβίνο και το "ξέσπασμα" του Ρανζάτο! (βίντεο)

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με Αλκή (ισοπαλία) και Πάφο (ήττα) η επάνοδος στις νίκες απέναντι στο Παραλίμνι ήταν "μονόδρομος" για τους πρωταθλητές.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ένα παιχνίδι όπου "γαλαζοκίτρινοι" στερήθηκαν τον προπονητή τους λόγω της τιμωρίας με αποτέλεσμα ο Πάολο Τραμεντζάνι να βρίσκεται στην κερκίδα.

Είναι απολύτως λογικό πως για τον Ιταλό ήταν ένα "μαρτύριο" να μην μπορεί να ζήσει από κοντά τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Τραμεντζάνι έζησε με τον δικό του τρόπο το παιχνίδι και με το γκολ του Βιντιγκάλ έβγαλε μια παθιασμένη αντίδραση αγκαλιάζοντας τον Νεκτάριο Πετεβίνο και παράλληλα δέχτηκε τα "μπράβο" του συνεργάτη του με ένα... "Μεσογειακό" τρόπο.

Οι Ιταλοί είναι κοντά στην κουλτούρα μας και αυτό αποτυπώνεται από την κίνηση του Ντανιέλε Ρανζάτο να "αρπάξει" τον Πάολο από τον λαιμό και να τον επαινέσει.

Δείτε εδώ την αντίδραση του Πάολο Τραμεντζάνι και την παθιασμένη κίνηση του Ντανιέλε Ρανζάτο: