Καραβίδας: "Αν παιζόταν ο αγώνας θα είχαμε τιμωρία -6 βαθμών εμείς και το ΑΠΟΕΛ"

Ο Κώστας Καραβίδας αποκάλυψε στη εκπομπή της Cytavision πως αν ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Δόξας και ΑΠΟΕΛ δεν αναβαλλόταν τότε οι δυο ομάδες θα τιμωρούνταν με -6 βαθμούς και αποκλεισμό λόγω αντικανονικής συμμετοχής των νέων ποδοσφαιριστών.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Αναλυτικά τι ανέφερε:

"Εδώ πρέπει να φτιάξει κάποια πράγματα και η Ομοσπονδία. Μαζί με την μπλε κάρτα του Ουζόχο δεν πρέπει να έρθει και η κάρτα υγείας;

Να σας αποκαλύψω κάτι. Έχτες τη Τετάρτη αν παιζόταν το παιχνίδι Δόξα-ΑΠΟΕΛ θα ήταν -6 το ΑΠΟΕΛ και -6 η Δόξα. Ξέρετε γιατί;

Διότι μας έστειλαν πρώτα θα παίξετε αυτή την ημέρα από την Ομοσπονδία και η ώρα 16:00 μας είπαν θα παίξετε σήμερα και η ώρα 18:00 μας είπαν θα παίξετε μετά από μια βδομάδα.

Το παιχνίδι ήταν ορισμένο πριν γίνουν οι μεταγραφές.

Είχαμε παίκτες που δεν δικαιούταν να παίξουν ούτε εμείς με τον Ρουμάνο και το ΑΠΟΕΛ με τους νέους. Ευτυχώς που δεν παίξαμε. 

Ξανά λέω η Ομοσπονδία μας ειδοποίησε ότι θα παίξετε στις 16 (εννοεί Ιανουαρίου) και ύστερα από δυο ώρες μας είπε επειδή παίζει το Ομόνοια-Απόλλωνας να παίξετε μετά από 15 μέρες. Θα παίζαμε την ίδια μέρα αλλά μας το άλλαξαν. Δεν δικαιούνταν οι παίκτες να παίξουν. Με πήρε κάποιος και μου το είπε".