ΤΡΑΜΕΝΤΖΑΝΙ για... Νάπολι και την εμπειρία στο ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις σε Ιταλική ιστοσελίδα παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμεντζάνι με αφορμή τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Ζυρίχη και Νάπολι.

Ο Ιταλός κόουτς μίλησε για το συγκεκριμένο ζευγάρι του Europa League λόγω της γνώσης του για την Ελβετική ομάδα και έδωσε τις συμβουλές του για τους Ναπολιτάνους.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Τέλος σχολίασε για το ΑΠΟΕΛ πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ενός ιστορικού συλλόγου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

"L’APOEL ha una grande storia, sono contento dell’esperienza che sto facendo” - "Το APOEL έχει μια μεγάλη ιστορία, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ και είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα".

Στην συνέχεια ανέλυσε την Ζυρίχη: 

"Ήμουν προπονητής στην Ελβετία και γνωρίζω τη Ζυρίχη. Η Εθνική τους ομάδα έχει μεγαλώσει και η Ζυρίχη είναι μια ισορροπημένη ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στα χαρτιά δεν υπάρχει σύγκριση, η Νάπολι είναι καλύτερη αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Δεν έχει τίποτα να χάσει η Ζυρίχη και μπορεί να κάνει ζημιά. Πρέπει η Νάπολι να κάνει το παιχνίδι της. "