Εντέκατος στην λίστα ο Αντρέ Βιντιγκάλ...

Ο Αντρέ Βιντιγκάλ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την ΕΝΠ και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα έγινε ο 11ος διαφορετικός σκόρερ για την ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός Πορτογάλος αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην δημιουργία και στο σκοράρισμα και άρχισε να το κάνει με το "καλησπέρα". Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία, οι γαλαζοκίτρινοι θα χρειαστούν βοήθεια από όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Μοράις, Τάμαρι, Νατέλ, Ενσούε, Σόουζα, Ρέζα, Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Ζαχίντ και Εφραίμ είναι οι υπόλοιποι δέκα που έχουν σκοράρει για το ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Για τον Γκάγιας Ζαχίντ που πέτυχε το πρώτο γκολ στο Παραλίμνι, ήταν το δεύτερο του στο πρωτάθλημα αφού είχε σκοράρει και κόντρα στην Δόξα.