ΤΩΡΑ... με Τάμαρι

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στον «Parimatch Αρχάγγελο» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο αγώνας κρίνεται πολύ σημαντικός για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι θέλει να μπει στα πλέι οφ από θέση ισχύος. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Κερδίζοντας την ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ θα εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για τη «μάχη» του τίτλου και θα πάει με μεγάλη δυναμική στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στην τελευταία… στροφή πριν τη β΄ φάση του πρωταθλήματος.  

Το ΑΠΟΕΛ θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΚ, αλλά ιδιαίτερα μέσα στο ΓΣΠ μας έχει συνηθίσει να βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει το στόχο του στα μεγάλα παιχνίδια.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο σε ένα χρονικό σημείο τότε όπου ο Ιταλός προπονητής προσπαθούσε να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Ούτε τώρα το ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση, αλλά σε σχέση με τον αγώνα στην «Αρένα», θα έχει διαθέσιμο τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Είναι θέμα χρόνου ο διεθνής Ιορδανός να βρει ξανά τα πατήματά του και άπαντες στο ΑΠΟΕΛ εύχονται ότι θα το…. κάνει από το απόγευμα του Σαββάτου.