Το ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα ενόψει ντέρμπι

Προερχόμενο από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, μοναδικό ζητούμενο στο παιχνίδι με την ΕΝΠ για το ΑΠΟΕΛ ήταν οι τρεις βαθμοί, ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 2-0, επέστρεψαν στις επιτυχίες, εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στο Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ και βλέπουν τα ντέρμπι που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Το πρώτο βήμα, ήταν η επιστροφή στις νίκες κάτι που έγινε. Επόμενο βήμα, είναι το... χτίσιμο νικηφόρου σερί.

Με τον δείκτη δυσκολίας να είναι αυξημένος, ο Πάολο Τραμεντζάνι γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι χρειάζεται αγωνιστική βελτίωση για να ξεκινήσει το σερί νικών. Μπορεί απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες να αρκεί η ποιότητα 1-2 ποδοσφαιριστών για να κάνει την διαφορά ωστόσο απέναντι σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους και εξίσου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένο το ΑΠΟΕΛ.