Θέλει το break για να βάλει "φωτιά"

Μέσω της επίσημης σελίδας του το σωματείο του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην πετοσφαιρική ομάδα και τον αγώνα με τον Παφιακό απόψε στις 20:00.

Αισίως το πρωτάθλημα μπήκε στη τελική του φάση, αυτή των πλέι οφ. Άλλοι θα παλέψουν για την παραμονή στη κάτω ζώνη των πλέι άουτ και άλλοι για το πρωτάθλημα στην πάνω ζώνη των πλέι οφ. Ο ΑΠΟΕΛ πιστός στην ιστορία του είναι φυσικά στους πρωταγωνιστές και στο καρέ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Η αρχή γίνεται απόψε, με τον ΑΠΟΕΛ να ξεκινά τη σειρά των ημιτελικών αγώνων, από την Πάφο και κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Παφιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «Αφροδίτη» στις 20:00.

Η ομάδα της Πάφου προηγείται με 2-0 στις νίκες τις οποίες μετέφερε από την κανονική περίοδο (1-3 στο Λευκόθεο, 3-2 στο Αφροδίτη), με τη σειρά να τελειώνει όταν φτάσει κάποιος στις 4 νίκες.

Είναι γι’ αυτό που ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να κάνει το μπρέικ στην Πάφο και να μεταφέρει τη σειρά στο Λευκόθεο, επιχειρώντας την ολική ανατροπή της σειράς και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Ο κ. Λοΐζος Λοΐζου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο διπλό. Άλλωστε οι εμφανίσεις του φετινού ΑΠΟΕΛ απέδειξαν περίτρανα ότι η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει και να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.