ΣΟΟΥΖΑ: "Γκολ που έπρεπε να μετρήσει - Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με Τραμεντζάνι"

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Λουκάς Σόουζα μετά το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέφρασε παράπονα για την ακύρωση του γκολ του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος ενώ σχολίασε και τη σχέση του με τον Πάολο Τραμεντζάνι.

Πως νιώθει μετά το παιχνίδι... "Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας. Το πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε κατά κράτος το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και ένα τέρμα που δεν έπρεπε να μας ακυρωθεί. Αν είχαμε προηγηθεί με 1-0 το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Επιστρέψαμε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν πετύχαμε γκολ. Η ΑΕΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα και με το 1-0 που πέτυχε μας ανάγκασε να ανοίξουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι η δύναμη της ομάδας να καταφέρει να ισοφαρίσει. Είμαι σίγουρος πως αν είχαμε ακόμα λίγα λεπτά θα παίρναμε και τη νίκη. Έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια και αυτός ο βαθμός που κερδίσαμε θα μας βοηθήσει στο μέλλον".

Ποιος είναι ο λόγος που δεν κέρδισε το ΑΠΟΕΛ... "Είδατε το πρώτο ημίχρονο, κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε ένα γκολ που κανονικά έπρεπε να μετρήσει. Αν μετρούσε θα ήταν εντελώς διαφορετικό το τέλος του παιχνιδιού".

Για το ντέρμπι που έρχεται με τον Απόλλωνα και τα ματς των πλέι-οφ... "Να συνεχίσουμε με αυτό που δείξαμε σήμερα. Το πάθος, τη δύναμη και τη θέληση να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, ξέρουμε την ποιότητα που έχει, όμως εμείς πάμε στη Λεμεσό για να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να κερδίσουμε".

Για τη δική του εμφάνιση στα τελευταία παιχνίδια... "Εγώ κάνω αυτό που κάνω πάντα. Μπαίνω στο γήπεδο και τα δίνω όλα για την ομάδα. Νιώθω μια χαρά".

Για τη σχέση του με τον Πάολο Τραμετζάνι... "Όπως σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον έτσι και εδώ μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα. Ναι υπήρξε ένα πρόβλημα μεταξύ μας όμως έχει ξεπεραστεί προ πολλού, και από εμένα και από τον ίδιο. Ο ίδιος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζω και από τη σχέση που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ