Ισχυρό boost/87 VS 738!

Μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΚ και αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την ισοπαλία και τον ένα βαθμό.

Ο Ρόμαν Μπέζιακ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να δώσει τα γκολ που δεν έφερε ο πρώην… επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρέζα Γκουτζανεχάντ. Ο Ιρανός μέσα σ’ ένα ολόκληρο γύρο πέτυχε δυο γκολ (10 συμμετοχές/738 λεπτά) και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στους πρωταθλητές. Ο Μπέζιακ αποκτήθηκε από τους Τέτι και Τραμεντζάνι για να αναπληρώσει αυτό το «κενό» και να βοηθήσει στην κατάκτηση των δυο εγχώριων τίτλων.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ο Σλοβένος το τελευταίο διάστημα δούλεψε πολύ στις προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει το επίπεδο των υπολοίπων. Τα δυο γκολ με την ΑΕΚ είναι βέβαιο πως θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά και θα του δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε ένας επιθετικός «ανεβαίνει» όταν «ματώσει» το πλεκτό και στην περίπτωση του Μπέζιακ ισχύει στο μέγιστο. 

Οι κρίσιμοι αγώνες αρχίζουν και ο επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» στοχεύει στην μονιμοποίηση του στην εντεκάδα ώστε να δώσει τα γκολ για τα οποία αποκτήθηκε.

*Σε 87 αγωνιστικά λεπτά (4 φορές σαν αλλαγή) σκόραρε 2 γκολ.