Σειρά του Μπέζιακ, έγινε ο 12ος...

Ο Ρόμαν Μπέζιακ ήταν ο παίκτης που τελικά έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού έβαλε τα δυο γκολ στο τέλος και παράλληλα έγινε ο 12ος διαφορετικός σκόρερ για το ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σλοβένος αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο γκολ και το έκανε με εμφαντικό τρόπο αφού μέσα σε λίγα λεπτά ουσιαστικά έσωσε τον ένα βαθμό για την ομάδα του και παράλληλα στέρησε δυο βαθμούς από την ΑΕΚ που... πλησιάζει με φόρα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Μοράις, Τάμαρι, Νατέλ, Ενσούε, Σόουζα, Ρέζα, Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Ζαχίντ, Εφραίμ και Βιντιγκάλ είναι οι υπόλοιποι έντεκα που έχουν σκοράρει για το ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Γενικότερα στα τελευταία δυο παιχνίδια, προστέθηκαν δυο νέοι παίκτες στην λίστα των σκόρερ του ΑΠΟΕΛ αφού ο Βιντιγκάλ σκόραρε με ΕΝΠ και ο Μπέζιακ με ΑΕΚ. Φαίνεται, λοιπόν, ο Τραμεντζάνι να βρίσκει λύσεις στο γκολ μέσα και από την μεταγραφική Ιανουαρίου.