Πρόκριση, χωρίς Τραμεντζάνι

Αυτονόητος ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στη σημερινή ρεβάνς με τη Δόξα. Με… ασπίδα το 2-1 του πρώτου αγώνα οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν να κλείσουν θέση στους «8» του κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Μολονότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπου θα κριθεί η πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι του ΑΠΟΕΛ δεν αποπροσανατολίζονται και εστιάζουν την προσοχή στον αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Δεδομένες κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχει αρκετό βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Στο σημερινό ματς, ο Πάολο Τραμεντζάνι θα εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών για την αποβολή στο παιχνίδι με την Πάφο FC, ως εκ τούτου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα, περιμένοντας από τους παίκτες του να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του.