Τα δύο λεπτά και η... ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Με το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Απόλλωνα να πλησιάζει, το ΑΠΟΕΛ πέτυχε τον στόχο του στον απόλυτο βαθμό…

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/02) οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετώπισαν την Δόξα για το Κύπελλο, στον επαναληπτικό του υπέρ τους 2-1 στο «ΓΣΠ». Ύπουλο σκορ, αφού με το γκολ που σημείωσε εκτός έδρας η Δόξα, είχε πιθανότητες πρόκρισης…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Όσο το παιχνίδι θα έμενε στο 0-0, θα υπήρχε το άγχος αφού με ένα γκολ η προσφυγική ομάδα θα είχε σκορ πρόκρισης. Αυτό το… επέτρεψαν μόνο για δώδεκα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ!

Στο 10’ ο Μπαλόγκ και στο 12’ ο Αλωνεύτης σκόραραν και με το 0-2… κλείδωσαν την πρόκριση, δίνοντας την δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να κάνει διαχείριση, συντήρηση, να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές αλλά και να… πειραματιστεί σε πρόσωπα και σχήματα, χωρίς το άγχος ενός αποκλεισμού στην μέση.

Μάλιστα κάποιοι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους… πέρασαν το τεστ και απέδειξαν στον προπονητή τους ότι είναι σημαντικές μονάδες ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.