Σε Λάρισα και Υμηττό το ΑΠΟΕΛ

Το γραφείο Τύπου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ενημερώνει... 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

"Σε Λάρισα και Υμηττό συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

3ο Γεντίκι trail, Λάρισα

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια μας Μαρία Παναγιώτου, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στις γυναίκες στον ορεινό αγώνα Γεντίκι 5χιλ. στην Λάρισα.

4ος Εύκλειος Αγωνας Νότιου Υμηττού

Ο αθλητής μας Ανδρέας Αρχοντίδης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον 4ο Εύκλειο Αγώνα Νότιου Υμηττού. Διένυσε και τερμάτισε επιτυχώς την απαιτητική διαδρομή των 27χιλ.

Επόμενος Αγώνας:

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου διοργανώνεται στην πόλη μας ο Μαραθώνιος Λευκωσίας. Από αυτό το γεγονός φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).α

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»"