ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ σε 2-2 τη σειρά το ΑΠΟΕΛ!

Με συνοπτικές διαδικασίες το ΑΠΟΕΛ κέρδισε μετά από εκπληκτική εμφάνιση στο «Λευκόθεο» τον Green Air Παφιακό με 3-0 σετ και ισοφάρισε τους προημιτελικούς των πλέϊ –οφς σε 2-2 νίκες.

Πλέον τα πάντα βρίσκονται στην απόλυτη ισορροπία με τον αγώνα στη Σάλα «Αφροδίτη», τον τρίτο στα πλέϊ – οφς να κρίνεται άκρως καθοριστικός (1η Μαρτίου)  αφού όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει προβάδισμα στις νίκες.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Εντυπωσιακό στο πρώτο σετ το ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγώνα με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στον πρώτο αγώνα των πλέϊ-οφς και κέρδισε άνετα 25-16 σε 26 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Green AIR Παφιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά  το ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο κερδίζοντας 25-22  σε 30 λεπτά  και πήρε «αέρα» δυο σετ.

Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και μέσα σε 24 λεπτά επικράτησε με 25-17 και πήρε το σετ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-0 σετ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν 08-04 και αφού έλεγξαν πλήρως τον  ρυθμό κέρδισαν. Ο Green Air Παφιακός όταν έχασε την επαφή του με το σκορ δεν κατάφερε να επανέλθει.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου,Νίκιτιν,Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Τ. ΑΛΕΞΑΝΤΕΡΣΕΝ): Ασπιώτης, Ουϊλιαν, Ευσταθίου,Οικονομίδης, Χους, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.