Έπιασε... 13άρι το ΑΠΟΕΛ!

Βραδινός περίπατος για το ΑΠΟΕΛ στην κλειστή Αίθουσα Αθηαίνου.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν με 8-0 την Αθηαίνου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal και έφτασαν τις 13 σερί νίκες!

Να θυμίσουμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλίσει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος -από την περασμένη εβδομάδα- και απέκτησε πλεονέκτημα έδρας σε όλους τους γύρους της επόμενης φάσης.

Η επίσημη ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ

"Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Αθηαίνου με 0-8 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal, σημείωσε τη 13η σερί νίκη του και 14η συνολικά και διατήρησε το αήττητο του. Χατ τρικ πέτυχε Rafael, 2 τέρματα σημείωσε ο Jesus και 1 οι Ιακώβου, Περικλέους και Κρέκος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Εύκολο βράδυ είχε η ομάδα του κ. Γιάννου Μυλωνά στην Αίθουσα Αθηαίνου. Οι γαλαζοκίτρινοι χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα πήραν ακόμη μια νίκη στη φετινή περίοδο και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το θεσμό του κυπέλλου.

Στον αποψινό αγώνα η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του. Σκόραρε 2 τέρματα στο 1ο ημίχρονο, με τους Βραζιλιάνους Jesus και Rafael και απλοποίησε το έργο της.

Στο 2ο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν ακόμη 5 γκολ, με τους Rafael (2), Jesus, Ιακώβου, Περικλέους και Κρέκο και πανηγύρισε το τελευταίο διπλό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 0-8".