Σταμάτησε στα... 10 το ΑΠΟΕΛ!

Άνετη νίκη για το ΑΠΟΕΛ επί της ΑΜΕΚ Καψάλου με 10-4 στο Λευκόθεο, στο πλαίσιο του 1ου αγώνα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Futsal. Στο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ ήταν μπροστά με 6-1.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Η ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ

Εύκολο βράδυ είχε το Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου στον 1ο αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Futsal. Η ομάδα μας επικράτησε άνετα με 10-4 και χρειάζεται ακόμη 1 νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Δυο τέρματα πέτυχαν οι Jesus, Ομήρου και Περικλέους και από 1 οι Rafael, Παναγιώτου, Δημητρίου και Κρέκος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιακώβου και Leandro.  Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο επόμενος αγώνας.

Ουσία και θέαμα συνδύασαν οι γαλαζοκίτρινοι του κ. Γιάννου Μυλωνά στο αποψινό παιχνίδι. Μπήκαν συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα στο παρκέ του Λευκόθεου και «καθάρισαν» τη νίκη από το 1ο ημίχρονο. Η ομάδα μας σημείωσε 6 τέρματα και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 6-1.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έριξε ταχύτητες, ωστόσο σκόραρε ακόμη 4 φορές και πήρε τη νίκη με 10-4.