Το... τελευταίο του Μοράις

Βασικός και αναντικατάστατος ήταν ο Νούνο Μοράις στις 20 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στα τέσσερα τελευταία ματς στο θεσμό, δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος μέσος, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα πριν από 1 μήνα και κάτι. Στις 10 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (φώτο), όπου το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0.

Πρωτόγνωρο πράγμα για τον Νούνο Μοράις από τον καιρό που καθιερώθηκε στους «γαλαζοκίτρινους», αλλά αυτή ήταν η απόφαση του Πάολο Τραμεντζάνι. Ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα, ίσως δούμε ξανά τον Μοράις σε αγώνα πρωταθλήματος.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι ο 35χρονος άσος ήταν βασικός στις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο κύπελλο.