H... κίνηση με ΤΑΜΑΡΙ

Η ποιότητα του Μούσα Αλ Τάμαρι έκρινε το ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο και το ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. Ο Ιορδανός διεθνής άσος είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ. Κερδισμένο πέναλτι, υπέροχη ατομική ενέργεια και γκολ για το 2-1, ασίστ στο τρίτο γκολ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Βασικά ο Τάμαρι άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημίχρονου. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου ήταν… μπλοκαρισμένος-εξαφανισμένος. Ο Πάολο Τραμεντζάνι βλέποντας το… αστέρι της ομάδας να μην έχει… ενεργό ρόλο στο παιχνίδι προχώρησε σε μια εσωτερική αλλαγή λίγο μετά το 30΄. Από την αριστερή πλευρά της επίθεσης, τον μετέφερε στη δεξιά. Αυτό ήταν το… κλειδί για την επιτυχία. Ταυτόχρονα ο Νατέλ πήγε στο αριστερό άκρο.

Η συνέχεια γνωστή με τον Μούσα Αλ Τάμαρι να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Όταν πήγε στο δεξί «φτερό» ο 21χρονος γουίνγκερ, ο  αντίπαλος δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.