Με φόντο την 3η θέση

Ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας... 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Μετά τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό πρωταθλήματος με 4-3 στις νίκες από τον Παφιακό, η ομάδα μας θέλει τουλάχιστον να διατηρήσει την 3η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια του μαραθωνίου. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την άλλη ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, την Αναγέννηση Δερύνειας, με τους γαλαζοκίτρινους του κ. Λοΐζου Λοΐζου να ξεκινούν τη σειρά με πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στο Λευκόθεο στις 20:00.  

Τα παιχνίδια ξεκινούν από την ισοπαλία 1-1 και η ομάδα που θα φτάσει στις 4 νίκες θα τερματίσει στην 3η θέση. Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει και ευελπιστεί ότι θα διατηρήσει το πλεονέκτημα του και θα τερματίσει 3ος, μια θέση που έχει να εξασφαλίσει εδώ και 19 χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν την περίοδο 1999/2000.

Θυμίζουμε ο ΑΠΟΕΛ νίκησε στο Λευκόθεο με 3-0 και η Αναγέννηση στη Δερύνεια με 3-2.

Να αναφέρουμε πως οι 2 ομάδες με κοινό αίτημα τους ζήτησαν οι αγώνες να διεξάγονται Παρασκευή και Δευτέρα.