Δηλώσεις στην κάμερα της ιστοσελίδας μας παραχώρησε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με την Ένωση ο Τόμας Ντε Βινσέντι.
Διαβάστε όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός στον Αντώνη Κωνσταντινίδη:
“Νιώθω χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου μετά από τρεις μήνες. Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ήμουν ποτέ εκτός τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”
“Περίμενα περισσότερο από τον κόσμο να επιστρέψω. Αγωνιούσα να παίξω. Ήταν απίθανο που επέστρεψα. Νιώθω πολύ περήφανος όποτε φοράω την φανέλα του ΑΠΟΕΛ”
Για τις δηλώσεις του Τραμεντζάνι:
“Μίλησε με όλους. Θέλει να είναι κοντά σε όλους. Θέλω να βοηθώ όπως μπορώ την ομάδα. Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είναι φυσικό να θέλει περισσότερα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”
Για την μάχη του πρωταθλήματος: “Κάθε χρόνο έτσι είναι. Νομίζω ότι θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θέλω πολύ να ζήσω τις στιγμές στον εξώστη. Γι΄αυτό ήρθα πίσω. Είναι υποχρέωση μας να κερδίσουμε το νταμπλ”
