Ο Νούνο Μοράις άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ ψες στο Τσίρειο σκοράροντας το εντέκατο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη έκανε ατομικό ρεκόρ ο Πορτογάλος που πέρσι είχε σταματήσει στα εννέα.
Ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων έφτασε συνολικά τα 47 γκολ με την ομάδα της Λευκωσίας. Έχει σκοράρει 42 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος, μια στο κύπελλο και τέσσερις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα κόντρα στην ΑΕΛ έχει πετύχει εννέα από εκείνα τα 42 γκολ στο πρωτάθλημα!
Άνοιξε λογαριασμό την 1η Σεπτεμβρίου 2008 σε μια νίκη με 3-2 επί της Δόξας και σχεδόν έντεκα χρόνια μετά, συνεχίζει ασταμάτητος.
Εξαιρετικές επιδόσεις για έναν αμυντικό χαφ. Ο Νούνο συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και συνεχίζει να μεγαλώνει τον... μύθο του, βοηθώντας σημαντικά και στο σκοράρισμα.
