Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ Γκολ&Θέαμα ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρώην Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς.
Διαβάστε μερικές από τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του…
-Δεν είναι σωστό να μιλώ για μένα. Ήρθα μετά που γύρισα από Κίνα και λόγος ήταν να βοηθήσω. Με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να βοηθήσω. Τότε προπονητής ήταν ο φίλος μου Τιμούρ. Όλοι μαζί πήραμε το πρωτάθλημα.
-Για το αν αδίκησε τον Τιμούρ που έφυγε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος είπε: ''Εντάξει συμφωνώ αλλά είναι άλλο θέμα''.
-Μετά το πρωτάθλημα έβαζα ψηλούς στόχους. Με τον Κρίστιανσεν κάναμε τρομερή δουλειά στην Ευρώπη. Πήγαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League. Τότε έβαλα προσωπικά μαζί με τη διοίκηση άλλους στόχους όπως να κάνουμε ένα κτίριο προπονήσεων ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μετά ήταν ξανά ο ψηλός στόχος η είσοδος στο Champions League.
-Άμα δεν πάμε στους ομίλους είπα εγώ θα φύγω γιατί κάναμε ήδη πολλά πράγματα.
-Πρώτη φορά το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πωλήσει πέντε ποδοσφαιριστές. Ντέβι, Καρλάο, Εμπεσίλιο, Σαλάι και Πιέρο.
-Το ΑΠΟΕΛ έγινε μια ευρωπαϊκή επιχείρηση που ξέφυγε από τα κυπριακά δεδομένα.
-Είχαμε στόχο να μειώσουμε το μέσο όρο ηλικίας και τα καταφέραμε. Ήρθαν οι Βούρος , Ντελατόρε, Ταμάρι, Μπάλογκ, Κασίνι, Νατέλ και Σαλάι
-Χάσαμε από Σουντόβα και μετά χάσαμε με ένα πέναλτι από την Αστάνα. Μπορούσαμε πάλι να πετύχουμε.
-Ξέρω πολύ καλά το Τιμούρ. Δεν αμφιβάλω του χρόνου η Ανόρθωση. Θα είναι πάρα πολύ δυνατή. Έχω την καλύτερη άποψη για Τιμούρ και τι μπορεί να κάνει. Ξέρω επίσης πόσο αγαπά την Ανόρθωση. Θα είναι επικίνδυνη ομάδα η Ανόρθωση του χρόνου. Έχει μάτι και μαζί με τον κόσμο μπορεί να διεκδηκήσει ακόμη και πρωτάθλημα. Η φετινή Ανόρθωση δεν πήγαινε καλά και είχε 5-6 χιλιάδες κόσμο. Φανταστείτε να πάει καλά με Τιμούρ.
-Έβαλε Πιέρο, Αρτυματά και Πιέρο. Έχει μάτι ο Τιμούρ.
-Με όλα τα δεδομένα που έχει πάει πολύ καλά ο Τραμεντζάνι. Είναι πάρα πολύ κοντά να πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σωστή η απόφαση να παραμείνει ο Τραμεντζάνι.
-Το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ οργανωμένο.
-Το ΑΠΟΕΛ έκανε μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και μείωσε τον μέσο ηλικίας. Γι’ αυτό πιστεύω επηρεάζεται και έχει σπαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
-Ο Πάολο Τραμετζάνι πάει πολύ καλά είναι μπροστά με 4 πόντους. Είναι πολύ κοντά να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο. Άμα είναι πρώτος σίγουρα είναι καλός προπονητής.
-Είναι σωστή η απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει τον κ.Τραμενζάνι.
-Ο Εφραίμ θα επανέλθει και δείξει την αξία του. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει παίχτης που αδικείται. Άμα προσπαθεί συνέχεια ο προπονητής θα του δώσει ευκαιρία. Δεν είμαι στις προπονήσεις αλλά πάντα έτσι συμβαίνει.
-Η δουλειά φαίνεται στον Αρχάγγελο. Το ΑΠΟΕΛ παίζει ομαδικά.
-Όλοι οι προπονητές που πέρασαν από το ΑΠΟΕΛ επί παρουσίας μου ήταν πετυχημένοι.