Πριν το πέναλτι, έγινε αυτό... (Η κίνηση στον πάγκο)

Ήρθε τον Ιανουάριο για να δώσεις λύσεις στον επιθετικό "μηχανισμό" του ΑΠΟΕΛ. Τόσο με τα γκολ του αλλά και τα φυσικά του χαρακτηριστικά που είναι το τρέξιμο, το πείσμα και η δυνατότητα να ασκει πίεση στα αντίπαλα μπακ.

Ο Ρόμαν Μπέζιακ λίγους μήνες μετά προσπαθεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο το ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Το γεγονός πως τα γκολ δεν έρχονται είναι λογικό πως η ψυχολογία δεν είναι στον ικανοποιητικό βαθμό με το τεχνικό τιμ των "γαλαζοκιτρίνων" να δίνει βάρος στην τόνωση του ηθικού του Σλοβένου φορ. Εκτός από τον Πάολο Τραμεντζάνι που πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Μπέζακ και ο τιμ μάνατζερ των πρωταθλητών, Γιώργος Σαββίδης έκανε τη δουλειά του.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Την ώρα της εισόδου του ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (αντικατέστησε τον Νατέλ στο 70') οι δυο άντρες εμψύχωσαν τον Ρόμαν για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Μπορεί να μην βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά συμμετείχε στην φάση του πέναλτι με τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Ο Σλοβένος σε μια λάθος πάσα, δεν παραίτησε την φάση, έτρεξε μέχρι το κέντρο, πείσμωσε και κατάφερε να κλέψει την μπάλα δίνοντας στη συνέχεια στον Ιορδανό όπου και κέρδισε το πέναλτι.

Μια στιγμή που αποτυπώνει και το προφίλ του ποδοσφαιριστή...