ΝΤΕΒΙ... έτοιμος να κάνει (ξανά) τη διαφορά

Μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Τόμας Ντε Βινσέντι φτάνει στο τέλος της και ο Αργεντινός δείχνει ξανά έτοιμος να κάνει τη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ.

Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς αλλά και την αποχή κατά το δεύτερο μισό της παρουσίας του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν όπως την φανταζόταν ο κόσμος της ομάδας και όπως την ήθελε ο ίδιος αλλά το χθεσινό παιχνίδι "έδειξε" πως ο Ντέβι είναι εδώ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Έβγαλε 90λεπτο, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. "Υπέγραψε" την παρουσία του με το κλέψιμο που έκανε στον Ριέρα και το έτοιμο γκολ που έδωσε στον Βιντιγκάλ, στις καθυστερήσεις.

Ήταν μόλις η 16η συμμετοχή του φέτος σε όλες τις διοργανώσεις όμως το σημαντικό για τον ίδιο είναι πως δείχνει πανέτοιμος να επιστρέψει στο γνωστό επίπεδο- εκείνο που κάνει την διαφορά στο ΑΠΟΕΛ.

"Είναι ένας απίστευτος παίκτης! Έχει μπροστά του 4-5 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι απίστευτη η ποιότητα αυτού του παίκτη" είχε πει ο Πάολο Τραμεντζάνι μετά το πρώτο παιχνίδι με την ΕΝΠ και ο Αργεντινός δείχνει πλέον έτοιμος να κάνει ξανά αυτά που περιμένει ο Ιταλός και που ξέρουν όλοι ότι μπορεί...

Νικόλας Γωγάκης