ΡΟΜΟ/ Αντέδρασε και... ρέφαρε! (Βίντεο)

Ο τερματοφύλακας μπορεί να είναι μέρος του συνόλου και ένας από τους έντεκα ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, ωστόσο έχει μια ιδιαιτερότητα.

Το λάθος του είναι πιο σκληρό αφού 9 στις 10 φορές θα φέρει γκολ για την αντίπαλη ομάδα, μιας και δεν υπάρχει άλλος πίσω απ’ αυτόν για να το αποσοβήσει.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Γι’ αυτό και για να κάνει καριέρα κάποιος αγωνιζόμενος κάτω απ’ τα γκολπόστ, δεν αρκεί να έχει ταλέντο αλλά χρειάζεται και προσωπικότητα, με την οποία θα μπορεί να διαχειριστεί ένα σοβαρό λάθος του μέσα στο παιχνίδι. Και αυτό έκανε ο Ράφαελ Ρομό στο Παραλίμνι…

Το μπέρδεμα με τον Ρουέδα και το σοβαρό του λάθος, έδωσε την δυνατότητα στον Ουντότζι και την ΕΝΠ να σκοράρουν και να προηγηθούν με 2-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό της Τετάρτης. Με το γκολ αυτό, οι «βυσσινί» πλησίασαν στην πρόκριση αφού υπολείπονταν ενός μόλις γκολ για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα.

Και ο λόγος που δεν το έκαναν, ήταν ο Ρομό!

Παρά το σοβαρό σφάλμα στην φάση του 2-1, ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα με σταθερότητα και στο 79’ είχε την επέμβαση του αγώνα, σίγουρα μια εκ των κορυφαίων της χρονιάς! Η σέντρα του Ριέρα από δεξιά ήταν ακριβείας, ο Ουντότζι από την μικρή περιοχή ανενόχλητος έκανε την κεφαλιά όμως τα αντανακλαστικά του Ρομό χτύπησαν… κόκκινο, αντιδρώντας σωστά, ανοίγοντας τα χέρια και… γεμίζοντας την εστία, αποσοβώντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση και στερώντας από την ΕΝΠ την ανατροπή.

Έτσι… ρέφαρε και από το σοβαρό του λάθος και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό!

Δείτε ξανά την επέμβαση: