Ότι και στα ΤΡΙΑ τελευταία...

Χωρίς αμφιβολία, το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ είναι το κρισιμότερο έως τώρα για την ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι.

Αν καταφέρει να φύγει από την «ΑΡΕΝΑ» με τους τρεις βαθμούς και διατηρήσει το +4 από τον Απόλλωνα (ή και να το αυξήσει αν έχει απώλειες κόντρα στην ΑΕΛ), τότε οι πιθανότητες να χαθεί ο τίτλος θα ελαχιστοποιηθούν.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» κάθε άλλο παρά εύκολη είναι μιας και σε έξι παιχνίδια την φετινή περίοδο αγνοούν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Το άγχος και η πίεση δεδομένα υπάρχουν και το… μυστικό για να τα αποβάλουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, είναι να πράξουν ότι και στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Με την Ομόνοια ο Καρλάο στο 8’, με την ΑΕΛ ο Μοράις στο 12’ και με την Νέα Σαλαμίνα ο Γιάκολις στο 10’, ο Πάολο Τραμεντζάνι είδε την ομάδα του να σκοράρει νωρίς και να θέτει τις βάσεις.

Με ενδεχόμενο γκολ νωρίς σήμερα στην Λάρνακα, το ΑΠΟΕΛ θα γίνει το μεγάλο αφεντικό όχι μόνο για τη νίκη σήμερα αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.