ΑΠΟΕΛ/Πάει για... ρεκόρ

Σε μια κακή χρονιά για όλες τις ομάδες όσον αφορά την προσέλευση, το ΑΠΟΕΛ πάει για... ρεκόρ στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα υποδεχθούν τους γαλάζιους στις 4 Μαΐου (19:00) και με νίκη θα εξασφαλίσουν τον τίτλο, ίσως και μαθηματικά αν την ίδια ώρα η ΑΕΚ δεν κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Στο παιχνίδι του ΓΣΠ αναμένεται πως θα γίνει ρεκόρ προσέλευσης για φέτος, για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τα περισσότερα της εισιτήρια, η ομάδα της Λευκωσίας τα έκοψε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Ομόνοια-5018 (5546 ήταν συνολικα).

Σημειώστε πως το μεγαλύτερο νούμερο εισιτηρίων που καταγράφηκε σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ ήταν τα 5741 στον πρώτο γύρο με τον Απόλλωνα, αλλά εκεί τα εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στους γαλαζοκίτρινους ήταν 4560.

Το μεθεπόμενο Σάββατο, λοιπόν, ο αριθμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από 5018 και στο ματς-τίτλου, θα είναι αρκετοί οι ΑΠΟΕΛίστες στο πλευρό της ομάδας τους.