3η αλλαγή/ΑΠΟΕΛ

Ένας προπονητής μπορεί να κάνει αλλαγή στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ή τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ή κάποιος άλλος μπορεί να κάνει τρεις αλλαγές στο 90΄+. Την ίδια ώρα είναι και δικαίωμα κάποιου να κάνει μόνο δύο ή και μία και όχι τρεις!

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμεντζάνι επέλεξε ψες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να μείνει στις δύο...

Άλλωστε όταν μία ομάδα είναι πίσω στο σκορ δεν είναι κανόνας πως με τις αλλαγές γυρίζει ένα αγώνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό γίνεται σε πολύ περισσότερες όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει μετά τις τρεις αλλαγές.

Στο ψεσινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ μπορεί με την είσοδο ενός ακόμη επιθετικού να ερχόταν και το τέρμα μπορεί και όχι. Άλλωστε αν δεν ήταν άτυχος ο Τόμας Ντε Βινσέντι στο 90+5 θα ισοφάριζε τον αγώνα και ενώ ο προπονητής του είχε πραγματοποιήσει ΜΟΝΟ δύο αλλαγές!

Μάλλον δεν είναι και πολύ σοβαρό το ζήτημα για τόσο μεγάλη συζήτηση.