ΙΔΙΑ συγκυρία και στο τέταρτο φετινό...

Μετά την ήττα του από την ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Η συγκυρία είναι ίδια για τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι καλούνται να κερδίσουν ξανά τον Απόλλωνα, προερχόμενοι από αρνητικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Η πρώτη φορά, ήταν τέλος Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου. Ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στην «ΑΡΕΝΑ» και στην συνέχεια νίκη με 5-1 κόντρα στον Απόλλωνα στο «ΓΣΠ».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Η δεύτερη, μέσα Φεβρουαρίου. Ισοπαλία 2-2 με την ΑΕΚ εντός και ακολούθως νίκη με 1-2 κόντρα στον Απόλλωνα στο «Τσίρειο». Αυτές οι δύο φορές ήταν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η τρίτη φορά ήταν μέσα Μαρτίου, για τα πλέι οφ. Ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ εντός και στην επόμενη αγωνιστική, νίκη με 1-3 απέναντι στον Απόλλωνα στην Λεμεσό.

Φτάσαμε στην τέταρτη και πιο καθοριστική πλέον φορά. Η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι απέτυχε ξανά να νικήσει την ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα με 1-0 στην «ΑΡΕΝΑ» και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στο «ΓΣΠ» θέλει να κάνει το απόλυτο… κλειδώνοντας μια και καλή τον τίτλο.