Η γνωστή διαδικασία πριν το ματς τίτλου!

Δώδεκα μέρες απομένουν μέχρι τον αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα... 

Οι "γαλαζοκίτρινοι" απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που δόθηκε από την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να χαλαρώσουν, να "ξεφύγουν" από την ένταση και να "καθαρίσουν" το μυαλό τους. 

Μια τελευταία διακοπή πριν την τελική ευθεία...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Κατά τη διάρκεια των ημερών θα δοθεί έμφαση στη ψυχολογική προετοιμασία (και όχι μόνο) των ποδοσφαιριστών με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ματς τίτλου. Μια γνωστή διαδικασία για τους περισσότερους στον "Pari Match Αρχάγγελο".

Ποδοσφαιριστές που "έφαγαν" με το κουτάλι τέτοιες καταστάσεις αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προπονήσεις αλλά και τη μέρα του αγώνα για να έχουν από "κοντά" τους νεαρότερους.

Αυτό γίνεται και με την έγκριση του Πάολο Τραμεντζάνι που εμπιστεύεται απόλυτα τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, για παράδειγμα τους Μοράις, Αλωνεύτη, Μερκή και γενικά αυτούς που γνωρίζουν πως θα έρθει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είναι πραγματικότητα πως στο φετινό ρόστερ υπάρχουν παίκτες οι οποίοι στερούνται εμπειρίας και σίγουρα η "καθοδήγηση" των παλιών θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον αγώνα... "φωτιά" που έρχεται.