Θέλει τον Ντε Βινσέντι των προκριματικών...

Μένουν δυο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η χρονιά στο ΑΠΟΕΛ... Οι "γαλαζοκίτρινοι" μπορεί να έχουν τον τελικό κυπέλλου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού είναι και η σκέψη για τα προκριματικά του Champions League. Παιχνίδια που θα διεκδικήσουν τη πρόκριση είτε στο Champions είτε στο Europa League.

Για να γίνει πράξη αυτό θα πρέπει οι πρωταθλητές να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι, οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να μπορούν να "κτυπήσουν" την πόρτα της εντεκάδας αλλά και οι υφιστάμενοι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχουν παίκτες στους οποίους στηρίζουν πολλά στο ΑΠΟΕΛ για τους κρίσιμους αγώνες του καλοκαιριού.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μετά τη δύσκολη αρχή και τη περιπέτεια με τον τραυματισμό του, δείχνει πλέον σε πολύ καλή κατάσταση ενώ τα (νέα) στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του είναι ευεργετικά για το ΑΠΟΕΛ.

Ο πολυσύνθετος ρόλος του στο νέο σύστημα του Τραμεντζάνι "ανεβάζει" επίπεδο τους γαλαζοκίτρινους...

Άπαντες περιμένουν, και πρώτα απ' όλους ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αναγνωρίζει τη νέα αλλαγή προς το καλύτερο του Αργεντινού, να ηγηθεί της προσπάθειας για την ευρωπαϊκή... επιτυχία. Θυμίζουμε πως με τον Ντε Βινσέντι στην εντεκάδα το ΑΠΟΕΛ, πραγματοποίησε στο παρελθόν εξαιρετικές εμφανίσεις και... προκρίσεις.