Τάσεις ΦΥΓΗΣ εδώ και αρκετό καιρό

Ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΛ θα είναι ενδεχομένως το τελευταίο παιχνίδι του Πάολο Τραμεντζάνι στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών. 

Από το πρωί διαβάσατε πρώτα στην ιστοσελίδα μας την είδηση ότι ο Ιταλός προπονητής κατά πάσα πιθανότητα αποχωρεί. 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ αναζητώντας νέες πληροφορίες σας παρουσιάζει το story, το οποίο όπως θα καταλάβετε έχει μεγάλη διάρκεια. 

Ο Ιταλός έχει ζητήσει εδώ και αρκετές βδομάδες να βρεθεί μία λύση και να αποχωρήσει. Στην πορεία το θέμα πάγωσε. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και έτρεξαν άλλα θέματα. 

Ο Τραμεντζάνι ζήτησε επίσης να αναθεωρηθούν οι όροι του συμβολαίου του. Παρόλο που υπέγραψε μονοετές ζήτησε τελικά όπως γίνει διετές. 

Επίσης, στο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα Play Off (το 1-1) συνέβη κι΄ένα περιστατικό το οποίο ενόχλησε τον πάρα πολύ τον Πάολο και ενέτεινε περισσότερο τις σκέψεις αποχώρησεις. Συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τους πράσινους ήταν δέκτης αντιδράσεων τόσο αυτός όσο και μέλος της οικογένειας του. Το συμβάν αυτό ενόχλησε πάρα πολύ τον Τραμεντζάνι.  

Η συνέχεια, γνωστή…

Το ΑΠΟΕΛ έδωσε και κέρδισε την μάχη του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του, φτάνοντας και στον τελικό του κυπέλλου και έχοντας την ευκαιρία να κερδίσει το νταμπλ.

Ο Ιταλός ο οποίος μίλησε για το μέλλον του στην συνέντευξη τύπου, θα κοουτσάρει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΛ, ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, το τελευταίο του στην Κύπρο.