Ξεκαθάρισε για ΑΠΟΕΛ/Σχόλιο από τους γαλαζοκίτρινους

Δημιουργήθηκε σύγχυση τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, που είναι η δημιουργία τμήματος Pro FIFA Esports, δηλαδή "ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου". (ΕΔΩ το θέμα).

Ο Brandon Smith (δεξιά στην φωτογραφία) έγραψε στο twitter πως "Ανακοινώνω την μετακίνηση μου στο ΑΠΟΕΛ" και άρχισε να δέχεται μηνύματα που τον καλωσόριζαν στην ομάδα.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο όμως αφού ο ίδιος δεν είναι αθλητής Esports αλλά σχολιαστής.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ο ίδιος ξεκαθάρισε με χιούμορ τη θέση του: "Για κάποιο λόγο κάποιοι πιστεύουν ότι έχω ενταχθεί στο ΑΠΟΕΛ σαν επαγγελματίας παίκτης FIFA. Δέχθηκα μηνύματα στο instagram που με καλωσόριζαν στον σύλλογο και μου έδιναν συγχαρητήρια. Αν ήξεραν μόνο τις επιδόσεις μου στο Weekend League... (σ.σ είδος παιχνιδιού στο FIFA)".

To ΑΠΟΕΛ απάντησε επίσης με χιούμορ: "Λοιπόν Brandon αν η θέση σου στο Weekend League δεν ήταν και τόσο καλή, εμείς εκτιμούμε τις ικανότητές σου σαν σχολιαστής FIFA Esports".