ΛΟΥΚΑΣ/Του έμεινε απωθημένο, κερδίζει... το ΑΠΟΕΛ

Πρωταθλητής για δεύτερη σερί χρονιά με τα "γαλαζοκίτρινα". Ο Λούκας Σόουζα ερχόμενος στο ΑΠΟΕΛ ήθελε να πετύχει κάτι που σε καμία ομάδα στο παρελθόν δεν κατάφερε να έχει. Να σηκώσει τη κούπα του πρωταθλητή!

Ο Βραζιλιάνος χαφ πέρασε δύσκολα, άντεξε και με σκληρή δουλειά κατόρθωσε να είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των "γαλαζοκιτρίνων".

Η φετινή χρονιά του 28χρονου χαφ είναι η πιο παραγωγική της καριέρας του, με 28 συμμετοχές και 8 γκολ.Από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ο Σόουζα απέδειξε πως πρόκειται για έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. Ειδικότερα μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε (Νοεμβρίο-Δεκεμβρίο) ο Σόουζα "πάτησε" γκάζι και με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις βοήθησε τα μέγιστα προς τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Αυτό που λείπει από τον ποδοσφαιριστή είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο και το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να το αποκτήσει. Θυμίζουμε πως ο Σόουζα δεν είχε αγωνιστεί επί Δώνη σε κανένα ευρωπαϊκό ματς του Champions League (δεν είχε δηλωθεί) και φέτος λόγω του αποκλεισμού από την Αστάνα περιορίστηκε μόνο στους εγχώριους αγώνες.

Η δίψα για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο είναι αναμφίβολα "όπλο" για το ΑΠΟΕΛ, αφού ένας παθιασμένος Σόουζα μπορεί να δώσει πολλά στο παιχνίδι των πρωταθλητών.