Οι ΟΜΑΔΕΣ μας... αποχαιρετούν τον Ξενίδη

Ο Γιώργος Ξενίδης έχασε την ζωή του μετά από ανακοπή καρδίας και αρκετές ομάδες μας τον αποχαιρετούν με ανακοινώσεις που εκδίδουν...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:

"Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη σε ηλικία μόλις 45 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Γιώργος Ξενίδης φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης τη διετία 2004-2006 κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2005 ενώ ήταν μέλος και της ομάδας που πέτυχε το έπος της Τραπεζούντας στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Ξενίδης ξεχώριζε για το πάθος του ως ποδοσφαιριστής, κερδίζοντας με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο οποίος έτρεφε μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό του.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΑΠΟΕΛ:

"Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του μετά την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Ξενίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης από ανακοπή καρδιάς. Αιωνία του η μνήμη..."

ΑΠΟΛΛΩΝ:

"Καλό ταξίδι Γιώργο Ξενίδη…"

ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ:

"Ο Διγενής Ορόκλινης εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Ξενίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Αιωνία του η μνήμη".

AEK:

"Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΟΜΟΝΟΙΑ:

"Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Γιώργου Ξενίδη. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη".

ΠΑ.Σ.Π:

Με τεράστια θλίψη η οικογένεια του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) ενημερώθηκε για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη.

Το διοικητικό συμβούλιο, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη.

Ο Γιώργος Ξενίδης αγωνίστηκε για μόλις δύο χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως πρόλαβε να δημιουργήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας και μέχρι σήμερα να τον θυμούνται και να τον εκτιμούν όλοι, τόσο για την αθλητική του προσφορά, όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Ο χώρος του ποδοσφαίρου στον τόπο μας είναι αναμφίβολα φτωχότερος…

Αιωνία του η μνήμη.

ΑΣΙΛ:

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΙΛ εκφράζει την θλίψη της και στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ελλαδίτη πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη, για τον απρόσμενο και αδόκητο θάνατο του από ανακοπή καρδίας.

Καλό Παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη.

Αιωνία του η μνήμη!

Το κείμενο θα ανανεώνεται σε κάθε νέα ανακοίνωση...